Mostarske ceste: Šestero ozlijeđenih u 24 sata
U prometnim nesrećama ozlijeđeno je šest osoba.

Mostarske ceste: Šestero ozlijeđenih u 24 sata

Vijesti / Crna Kronika | 17. 04. 2018. u 09:25 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šest osoba ozlijeđeno je na mostarskim prometnicama u posljednja 24 sata. Čak tri nesreće dogodile su se na istoj prometnici u dužini od jednog kilometra.

Prema podacima iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, u sudaru Volkswagen Pola i Citroena u naselju Vrapčići ozlijeđene su osobe M.Č., R.B. i A.Š. Nesreća se dogodila u 22:15 sati, a osobe su zadobile ozljede neutvrđenog stupnja.

Foto: Bljesak.info / Sudar Golfa i Citroena u Vrapčićima

''Ozljede neutvrđenog stupnja zadobila su oba vozača, dok je suvozač iz vozila Polo A.Š. zadobio lake tjelesne ozljede. Upoznat je nadležni tužitelj, te je izvršen očevid'', rečeno je iz MUP-a HNŽ.

Teži sudar dogodio se na magistralnoj cesti M-17 na sjevernom ulazu u Mostaru u mjestu Sutina u ponedjeljak oko 17 sati. Prema našim informacijama VW Golf 3 udario u stražnji kraj VW Passata. Neslužbeno doznajemo da je jedna osoba  zadobila tjelesne ozljede.

Foto: Bljesak.info / Prometna nesreća na Sutini

U prometnoj nesreći koja se dogodila na prometnici M-17  u mjestu Vrapčići u utorak  5:30 sati ozlijeđene su dvije osobe. Lakše ozljede su zadobile osobe D.R. i K.Ž. koji su upravljali vozilima marke Audi i BMW.

Ford Mondeo i Ford Focus sudarili su se u ponedjeljak oko 16.45 sati na Bišću polju južno Mostara. Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, u prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih dok je na automobilima nastala materijalna šteta.

Foto: Bljesak.info / Prometna nesreća južno od Mostara
Kopirati
Drag cursor here to close