Policijska akcija

Mostarcu pretresli stan: Od speeda, heroina do marihuane

Mostarski policajci sproveli su operativnu akciju na području grada Mostara kojom prilikom su izvršili lišenje osobe N.Ć. 1976. iz Mostara za koju su ranije prikupljena saznanja da se bavi prodajom opojne droge na području garda.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 03. 2024. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom noći sa subote na nedjelju pripadnici Odjela za posebne namjene SKP MUP Hercegovačko neretvanske županije su sproveli operativnu akciju na području grada Mostara kojom prilikom su izvršili lišenje osobe N.Ć. 1976. iz Mostara za koju su ranije prikupljena saznanja da se bavi prodajom opojne droge na području garda Mostara, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Ovom prilikom, navode, N.Ć. je dobrovoljno predao određenu količinu opojne droge (2 PVC kese) koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, a na osnovu usmene naredbe Općinskog suda Mostar izvršen je pretres stana koje koristi predmetno osoba.

Također je pronađena određena količina raznih vrsta opojnih droga i to: oko 150 gr bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu speed, 10 grama praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu heroin, oko 50 gr suhe zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuana, te dvije vage za precizno vaganje opojne droge i jedna mrvilica za mrvljenje opojne droge i dva mobilna telefona.

Predmetna osoba je lišena slobode i nad istom će biti sprovedena kriminalistička obrada, a sa događajem je upoznat nadležni tužitelj Županijskog tužiteljstva Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close