Burna večer u HNŽ-u

Droga u Hercegovini: Uhićeni Mostarac, Čapljinac i Konjičanin

Pripadnici MUP-a HNŽ u četvrtak su uhitili tri osobe kod kojih su pronašli različite sadržaje opojnih sredstava koji izgledom podsjećaju na opojne droge.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 02. 2024. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba uhićena je u Mostaru nakon što su policijski službenici pronašli jedan veći i jedan manji omot sa sadržajem NN smeđe tvari.

Naime, 22. veljače policijski službenici Odjela za posebne namjene, Sektora krim. policije, su na gradskom području Mostar Jugozapad uhitili D.P. (1979.) iz Mostara od kojega je oduzet jedan veći i jedan manji omot sa sadržajem NN smeđe tvari i jedan mobilni aparat.

Isti je priveden u prostorije MUP-a, a s navedenim upoznat nadležni tužitelj.

Također, u četvrtak 22. veljače u 11:25 sati, policijski službenici Policijske stanice Konjic su u ul. Kolonija izvršili pregled A.K. (1992.) iz Konjica koji je tom prilikom dragovoljno predao jedan manji pvc smotuljak u kojemu se nalazila bijela praškasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed.

A.K. je uhićen, te je nad istim urađena kriminalistička obrada.

22. veljače 2024. godine policijski službenici Odjela za posebne namjene, Sektora krim. policije, su na gradskom području Mostar Jugozapad uhitili M.B. (1988.) iz Čapljine od koje je privremeno izuzet jedan omot sa sadržajem NN smeđe praškaste tvari i jedan mobilni aparat sa sim karticom.

Temeljem usmene naredbe Općinskog suda u Mostaru izvršen je pretres stana koji M.B. koristi. Tom prilikom su uz potvrdu izuzeti NN smeđa praškasta tvar, dvije digitalne vage, 3 mobilna aparata i novac.

Upoznat nadležni tužitelj, te poduzete sve potrebne mjere.

Kopirati
Drag cursor here to close