Uhićenje

Mostarac uhićen u Širokom Brijegu, pronađen kokain

Isti je uhićen, te je u službenim prostorijama PU Široki Brijeg zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je S.Č. ispitan u svojstvu osumnjičenika.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 09. 2022. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba uhićena je u ponedjeljak u Širokom Brijegu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

''Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i po operativnim saznanjima, policijski službenici PU Široki Brijeg su dana 12.9.2022. godine u 14.30 sati, u ulici Pobijenih franjevaca u Širokom Brijegu, zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke ''VW Golf'', bh registarskih oznaka, kojim je upravljao R.K.(29), a na mjestu suvozača se nalazio S.Č. (34) iz Mostara, kojom prilikom su kod imenovanog S.Č. pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta dvije PVC vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta materija za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi Kokain'', priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Isti je uhićen, te je u službenim prostorijama PU Široki Brijeg zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je S.Č. ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl.238 KZ F BiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a suvozač je saslušan u svojstvu svjedoka na okolnosti gore navedenog kaznenog djela.

Po kompletiranju predmeta policijski službenici PU Široki Brijeg će protiv imenovanog S.Č.(34) uputiti izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close