Osumnjičeni

'Pali' kradljivci katalizatora u Mostaru

Osumnjičeni se, navode iz MUP-a, mogu dovest u vezu da su u posljednjem vremenskom razdoblju počinili više krađa katalizatora sa motornih vozila u HNŽ-u
Vijesti / Crna Kronika | 10. 09. 2020. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijskoj upravi (PU) Mostar u ponedjeljak dojavljeno je da u ulici K. Branimira tri N. N. osobe sa parkiranog osobnog vozila koje su podigli auto dizalicom, otuđuj neke predmete.

Brzom intervencijom policijskih službenika PU Mostar više osoba je privedeno na informativni razgovor vezano za prijavljenu krađu, priopćeno je u četvrtak iz Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ-a.

Kriminalističkom istragom i operativnim radom, utvrđeno je da su osumnjičeni sa motornog vozila pokušali otuđiti 'katalizator' sa ispušnog sustava na vozilu, koji sadrži plemeniti metal 'paladij'.

Osumnjičeni se, navode iz MUP-a, mogu dovest u vezu da su u posljednjem vremenskom razdoblju počinili više krađa katalizatora sa motornih vozila u HNŽ-u.

Nakon završene kriminalističke istrage PU Mostar proslijedit će predmet na daljnje postupanje nadležnom tužiteljstvu, o čemu će javnost biti obavještena, stoji u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close