Otuđen novac

Mostar: Tri kladionice na meti razbojnika

Prijavljene su pljačke dvije kladionice u Mostaru. Na jednoj kladionici je oštećena brava i staklo.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 12. 2017. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Arhiva  / Bljesak.info

U Mostaru su tijekom proteklog vikenda opljačkane dvije kladionice, a na jednoj kladionici je razbijeno staklo i oštećena je brava.

U subotu je  djelatnica sportske kladionice Melenium u ul. M. Tita prijavila da je u navedenoj kladionici izvršeno razbojstvo nad istom od strane dvije nepoznate muške osobe. Po izjavi prijaviteljice isti su na sebi imali tamno plave zimske jakne s kapuljačom, a jedan od njih je imao pištolj.

''Jedan od počinitelja je ušao iza pulta, te iz ladice otuđio metalnu kasu s novcem, nakon čega su se počinitelji udaljili u nepoznatom smjeru. Upoznata krim. policija, izvršen očevid, poduzete potrebne mjere'', priopćio je MUP HNŽ-a.

Istog dana izvršeno je razbojništvo nad djelatnicom sportske kladionice Sport Plus koja se nalazi na Tekiji.

''Razbojstvo je izvršeno od strane jedne nepoznate muške osobe uz prijetnju pištoljem, pri čemu je počinitelj otuđio određenu količinu novca. Upoznata krim. policija, izvršen očevid, poduzete potrebne mjere'', priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

U nedjelju je u PS Mostar Centar M.G. prijavio da je tijekom noći od strane nepoznate osobe razbijeno staklo dimenzija 100x220 cm i da je oštećena brava na ulaznim vratima SK “Sportplus” u ul. K. Višeslava. O slučaju je upoznat odjel krim. policije.

U noći, 03/04.12.2017. godine, u PS Čapljina je prijavio dežurni zaštitar da je izvršena provala na benzinsku crpku Hold-Ina u Počitelju. Dolaskom patrole policije na lice mjesta potvrđeni su navodi prijave. Upoznati krim. policija i nadležni tužitelj, a lice mjesta osigurano do vršenja očevida.

01.12.2017. godine u PS Mostar Centar je prijavio I.P., ul. II bojne Rudničke, da mu je izvršena provalna krađa u podrumske prostorije. Otuđeno je više raznih el. strojeva (bušilica, motofleks, gedore), kao i svježe meso. Izvršen očevid.

Kopirati
Drag cursor here to close