Vikend u HNŽ

Mostarcu vadili drogu iz želuca, navijaču Sarajeva iz spremnika

S.I. je upućen na SKB Mostar gdje su mu od strane liječnika odstranjena dva strana tijela iz želudca nakon čega je zadržan u bolnici.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 05. 2023. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

19.5.2023. godine djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ su na području Mostara lišili slobode osobu S.I.(1987) iz Mostara koji je tom prilikom dva paketića sa sadržajem NN bijele materije progutao, navodi se u biltenu MUP-a HNŽ za protekla 72 sata.

U izvješću se navodi da je isti  upućen na SKB Mostar gdje su mu od strane liječnika odstranjena dva strana tijela iz želudca nakon čega je zadržan u bolnici. Osoba je lišena slobode i stavljen pod nadzor policijskih djelatnika.

Još posla bilo je za MUP HNŽ, i to u nedjelju 21.05.2023. godine.

Naime, oko 15:15 sati djelatnici MUP-a HNŽ su na Bradini, prilikom kontrole i pregleda navijača FK ''Sarajevo'' kod osobe M.E.(1991) pronašli papirnati smotuljak sa zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu Marihuanu i kod osobe B.E.(2003) iz Sarajeva pronašli drobilicu za marihuanu s manjom količinom iste u spremniku. Osobe su lišene slobode i zadržane u službenim prostorijama PU Konjic radi krim. obrade, stoji u biltenu policije.

Kopirati
Drag cursor here to close