Suha zeljasta tvar

Mostar: Pao s nepoznatom količinom suhe zeljaste tvari

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 6 prekršaja; na području Mostara 4, na području Jablanice 1 i na području Prozor-Rame 1.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 03. 2022. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U noći s petka na subotu patrola policije PS Mostar Centar je u Ulici Ante Starčevića u Mostaru zaustavila vozilo marke Mercedes kojim je upravljao B.T. (1995) iz Mostara, ''koji je kod sebe posjedovao nepoznatu količinu suhe zeljaste tvari'', priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Isti je, na upit ovlaštene službene osobe posjeduje li kod sebe nedozvoljena sredstva, predao pvc vrećicu u kojoj se nalazila nepoznata količina suhe zeljaste tvari.

Navedeni je uhićen i zadržan u prostorijama MUP-a, a predmeti u vezi s kaznenim su uz potvrdu izuzeti.

Od ostalih događaja proteklog vikenda, izdvajaju se, iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 9 prijava; na području Mostara 6, na području Jablanice 1, na području Stoca 1 i na području Konjica 1.         

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 6 prekršaja; na području Mostara 4, na području Jablanice 1 i na području Prozor-Rame 1.                 

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 9 prometnih nesreća; na području Mostara 6, na području Konjica 1, na području Čapljine 1 i na području Jablanice 1. Jedna je osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, tri osobe lake tjelesne ozljede, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close