Živahan vikend

Mostar: Opljačkan Konzum, ukraden televizor, palo 6 tableta...

Vijesti / Crna Kronika | 18. 01. 2016. u 10:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djelatnik zaštitarske agencije Delta jutros je u 4 sata Policijskoj stanici Mostar Centar prijavio da je u Ulici Dubrovačka u Mostaru provaljeno u super market Konzum.

O ovom slučaju upoznata je krim. policija, te je osigurano mjesto događaja, priopćili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Djelatnici sektora krim. policije, Odjela za posebne namjene, 17. siječnja, u ulici M. Budaka u Mostaru, na parking prostoru u blizini Silosa, lišili su slobode Alena D. (1986) iz Mostara, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Od njega je izuzeto 6 tableta koje asociraju na opojnu drogu "exstazy" i 6 pvc paketića sa sadržajem nn tvari bijele boje koja asocira na opojnu drogu "speed".

Na mjestu događaja zatečen je i Mario L. (1984) iz Čapljine od kojega je izuzeto pakiranje od celofana sa sadržajem zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu. O događaju je upoznat nadležni tužitelj te su poduzete potrebne mjere.

Policijskoj stanici Mostar Centar, 16. siječnja obratila se A.A. te prijavila provalu u kuću u Ulici M. Balorde. Iz kuće je otuđen televizor marke Samsung. Izvršen je očevid.

Policijskoj stanici Mostar Sjever, 16. siječnja prijavila je K.R. iz Sjenčina-Grabovica, da je u posljednjih šest dana izvršena premetačina stvari i krađa iz nezaključane kuće. Na lice mjesta izašla je patrola policije, te je utvrđeno da su otuđeni foto aparat marke Canon i motorna pila marke Stihl, navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close