Radnici ogorčeni

Mostar: Najbezobraznije parkiranje mjeseca

Bune se Mostarci na čistoću grada, no istina je kako svojim ponašanjem nimalo ne pomažu radnicima JP Parkovi.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 09. 2023. u 12:26 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Iako mjesec rujan još nije ni približno svom kraju, djelatnici JP Parkovi doo Mostar su mišljenja kako bi ovaj vozač Opel Astre trebao pokupiti sve nagrade za najgore i najbezobraznije parkiranje uz kontejnere u ovom mjesecu", objavljeno je na Facebook stranici JP Parkovi Mostar.

Naime, fotografija je zabilježena u Ulici Stjepana Radića, a neodgovorno ponašanje mostarskih vozača prelazi sve granice.

Parkiranje na zelene površine, pješačke prijelaze, ulaze u zgrade..., samo su neki od problema.

Bune se Mostarci na čistoću grada, no istina je kako svojim ponašanjem nimalo ne pomažu radnicima JP Parkovi.

Foto: JP Parkovi / Bahatost mostarskih vozača 

Nije ovo rijedak prizor, čemu svjedoče i ranije objavljene fotografije nepropisno parkiranih automobila ispred kontejnera. 

Foto: JP Parkovi / Bahatost mostarskih vozača 

4 jednostavna koraka

Foto: JP Parkovi / Bahatost mostarskih vozača 

Poštovani građani Mostara,

Željeli bismo skrenuti pažnju na važnu temu koja se tiče nas svih - očuvanja čistoće i ljepote našeg grada. Mostar je naš dom, i kako bi ostao lijep, čist i siguran, potrebna je zajednička odgovornost i suradnja svih nas.

Molimo vas da budete fer i korektni prema svom gradu. To uključuje nekoliko jednostavnih koraka:

  1. Ne blokirajte kontejnere za otpad: Molimo vas da ne parkirate svoja vozila na način koji bi otežao rad našim ekipama koje svakodnevno brinu o prikupljanju otpada. Svaki kontejner mora biti dostupan kako bi se otpad uredno odvezao.
  2. Ne parkirajte na zelenim površinama: Zelene površine čine naš grad ljepšim i zdravijim. Molimo vas da ne uništavate ove površine svojim vozilima ili drugim aktivnostima.
  3. Čuvajte korpe za smeće: Korpe za smeće su postavljene diljem grada kako bi se olakšalo odlaganje otpada. Molimo vas da ih koristite pravilno i ne oštećujete ih.
  4. Prijavite kruti otpad: Ako imate kruti otpad koji treba ukloniti, slobodno nas kontaktirajte na broj 063290216. Naše ekipe će se pobrinuti da se taj otpad odveze na odgovarajući način.

Nadamo se da ćemo zajedno doprinijeti stvaranju lijepog, čistog i sigurnog grada Mostara za sve nas. Svaki mali doprinos je važan, i zajedno možemo postići velike promjene.

Hvala vam na razumijevanju i suradnji.

S poštovanjem,
JP Parkovi doo Mostar!

Kopirati
Drag cursor here to close