Hospitaliziran

Mostar: Muškarac koji je napao policajca zadobio teške tjelesne ozljede

Riječ je o muškarcu koji je verbalno, a potom i fizički napao policajce tijekom rutinske kontrole u Dubrovačkoj ulici u noći s petka na subotu.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 12. 2022. u 11:01 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"D.R. (1951) hospitaliziran je na Odjelu za traumatologiju SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život", potvrđeno je za Bljesak.info iz SKB Mostar.

Riječ je o muškarcu koji je verbalno, a potom i fizički napao policajce tijekom rutinske kontrole u Dubrovačkoj ulici u noći s petka na subotu.

Kako je za ranije za "Avaz" kazao glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ Ljudevit Marić policajci su prilikom privođenja upotrijebili silu, a D.R. (1951) je nakon lišavanja slobode zatražio liječničku pomoć te je odvezen u CUM Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

"Policajci su upotrijebili silu i lišili ga slobode, a u tom trenutku osoba im je pružala otpor i jedan od policajaca je zadobio ozljede, za sada, neutvrđenog stupnja", rekao je Marić.

On je potvrdio kako je kod D.R. (1951) nakon alkotestiranja utvrđeno prisustvo alkohola u krvi od 1,47 promila.

O svemu je obaviješten dežurni županijski tužitelj , koji je naredio poduzimanje svih nužnih istražnih radnji s ciljem potpunog rasvjetljavanja ovog događaja koji se tretira kao napad na ovlaštenu službenu osobu.

Kopirati
Drag cursor here to close