Lupao po autu i otkinuo rotaciju

Mostar: Identificirana osoba koja je napala pratnju Željke Cvijanović

Lukač je naveo da je osoba, koju je identificirala policija Hercegovačko-neretvanske županije, od ranije poznata policijskim organima, te da će biti procesuirana u skladu sa zakonom.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 08. 2022. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je identificirana osoba koje je u Mostaru napala i oštetila službeno vozilo Ureda predsjednice RS Željke Cvijanović.

On je naveo da je osoba, koju je identificirala policija Hercegovačko-neretvanske županije, od ranije poznata policijskim organima, te da će biti procesuirana u skladu sa zakonom.

Lukač je rekao novinarima u Banja Luci da je nepoznata osoba službenom automobilu prepriječila put, izašla iz vozila i otkinula rotaciju.

On je dodao da vozilo koje je napadnuto nije bilo u pratnji predsjednice RS Željke Cvijanović, odnosno da nije riječ o koloni vozila.

“Riječ je o automobilu koji se inače koristi za pratnju predsjednika RS, ali je ovog puta samostalno, pod rotacijom, vozilo mnogo ranije na mjesto gdje predsjednica treba da stigne”, pojasnio je Lukač.

Kopirati
Drag cursor here to close