Mladi Švicarac

Mostar: Nogometaš Zrinjskog počinio samoubojstvo skokom sa osmog kata

Sinoć je u Mostaru pronađen mrtav švicarski državljanin, a prema neslužbenim informacijama radi se o nogometašu Zrinjskog Karimu Gazetti (27).
Vijesti / Crna Kronika | 21. 11. 2022. u 08:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadesetsedmogodišnji Švicarac skočio je sa osmog kata zgrade u Mostaru, potvrdio je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

Policija je u 2:50 sati dobila dojavu da u Ulici Kneza Višeslava leži nepomično tijelo nepoznate osobe, za sada se službeno ne zna je li pao ili je skočio, kazao je naknadno Marić.

Foto: Bljesak.info / Mjesto nesreće

Dolaskom na mjesto nesreće, odnosno pred zgradu Orka, utvrđeno je da se radi o K. G. (27) državljaninu Švicarske.

Dežurni liječnik Hitne pomoći Mostar je konstatirao smrt.

Očevid su na mjestu nesreće obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, zajedno s dežurnim županijskim tužiteljem.

Foto: Bljesak.info / Zgrada Orke

Bljesak.info doznaje da je u pitanju Karim Emilio Roberto Gazzeta, mladi nogometaš koji je u srpnju potpisao ugovor sa mostarskim Zrinjskim.

27-godišnji veznjak u Mostar je stigao ljestos iz Švicarske, točnije iz Xamaxa, a ugovor je potpisao do svibnja 2024. godine.

Karijeru je započeo u Servetteu, nakon čega je promijenio nekoliko klubova u Švicarskoj. Etoile Carouge, Winterthur, Stade-Lausanne su bili njegovi klubovi u nastavku karijere, prije nego što završiti u Neuchâtel Xamaxu.

Upisao je četiri nastupa za mladu reprezentaciju Švicarske, tri puta je igrao za juniorsku, dok je za onu do 18 godina kompletirao pet nastupa.

Kopirati
Drag cursor here to close