Banja Luka

Miloš Obradov se veže za još jedno ubojstvo

Vijesti / Crna Kronika | 12. 04. 2019. u 10:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Republike Srpske podnijela je dopunu izvještaja u vezi s ubojstvom Damirom Ostojića.

Dopuna izvještaja je podnesena protiv M.O. s Pala zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubojstvo na štetu Damira Ostojića i krivično djelo teško ubojstvo u pokušaju Sandre Jošić iz Banja Luke.

Fena saznaje da je izvještaj podnesen protiv Miloša Obradova, koji se nalazi u pritvoru u KPZ Zenica, zbog sumnje da je sa Srećkom Trifkovićem sudjelovao u ubojstvu sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

On se sumnjiči da je sa S.S. i još jednom nepoznatom osobom, 5. rujna 2018. godine u Banja Luci, ubio Ostojića te teško ranio Sandu Jošić.

Ranije je policija uhitila osumnjičenog Stefana Samardžiju, koji se nalazi u pritvoru u KPZ Banja Luka zbog ubojstva Damira Ostojića.

Istraga na ovom predmetu se nastavlja, priopćeno je danas iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, čiji policijski službenici Uprave za organizirani i teški kriminalitet su podnijeli dopunu izvještaja Republičkom javnom tužiteljstvu, Posebnom odjeljenje za suzbijanje korupcije, organiziranog i najtežih oblika gospodarskog kriminala.

Kopirati
Drag cursor here to close