Uhićeni

Migranti u Mostaru nožem ozlijedili vozača autobusa

Policijska uprava Mostar obaviještena je u ponedjeljak u 19.15 sati da su dva migranta napala vozača autobusa na Autobusnoj stanici na Trgu Ivana Krndelja nanijevši mu ozljede nožem.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 07. 2023. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva migranta uhićena su u ponedjeljak u Mostaru zbog napada vozača autobusa na Autobusnoj postoji, priopćeno je iz biltena MUP-a HNŽ.

Kako je priopćeno, Policijska uprava Mostar obaviještena je u ponedjeljak u 19.15 sati da su dva migranta napala vozača autobusa na Autobusnoj stanici na Trgu Ivana Krndelja  nanijevši mu ozljede nožem.

Na mjesto događaja policijski službenici zatekli su vozača autobusa S.B. (1974.) koji je imao vidnu ozljedu u predjelu desne noge. Isti je izjavio da su u autobus ušla dva migranta i kad im je rekao da izađu iz autobusa, jedan od njih vadi čakiju iz džepa i nanijeli mu ozljede u predjelu noge.

Nakon tog , osumnjičeni su pobjegli u pravcu Ulica Mladena Balorde.

Obilaskom terena i operativnim radom, policijski službenici u dvorištu džamije pronašli osobe koje odgovaraju počiniteljima, a radi se o M.C. (1996.) i R.B. (1993.) kod kojih je pronađen preklopni nož.

Osobe su uhićene i bit će predmet kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close