Krijumčarenje

Migranti namjeravali prijeći državnu granicu skriveni u kamionima

Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva BiH, I. K. i I. K. K. ispitani su u svojstvu osumnjičenih i protiv njih će toj instituciji biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu ''krijumčarenje ljudi''.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 07. 2018. u 15:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Izačić u četvrtak su iza ponoći spriječili krijumčarenje osam osoba afroazijskog porijekla, sedam državljana Afganistana i jednog državljanina Irana, prilikom obilaska carinskog terminala na Međunarodnom graničnom prijelazu Izačić.

U vezu s ovim krijumčarenjem dovode se državljanin Afganistana I. K. (1992.) i državljanin Sirije I. K. K. (1995.), koji su pomenute Afganistance i Iranca smjestili u tovarne prostore više teretnih motornih vozila koja su bila parkirana na izlazu iz Bosne i Hercegovine kako bi na taj način ilegalno prešli državnu granicu prema Republici Hrvatskoj.

Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva BiH, I. K. i I. K. K. ispitani su u svojstvu osumnjičenih i protiv njih će toj instituciji biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu ''krijumčarenje ljudi''. U toku je daljnji rad na ovom slučaju, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close