Novčanik i mobitel

Migranti krali u Dalekoj obali

Policijske patrole na terenu uočile su dvije NN osobe kako odbacuju novčanik te je utvrđeno da se radi o migrantima A. F. (1989.) iz Sirije i H.B.(1994.) iz Palestine.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 06. 2021. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva migranta ukrala su novčanik mladiću u noći sa srijede na četvrtak u noćnom klubu Daleka obala u Mostaru.

U biltenu MUP-a HNŽ-a navodi se kako se u noći sa 16. na 17. lipanj 2021.godine u 01,00 sat u Policijsku upravu Mostar obratio T.Z. (2000. godište) iz Republike Hrvatske i prijavio krađu novčanika dok se nalazio u Ugostiteljskom objektu 'Daleka Obala'.

Ubrzo su, kako se navodi u policijskom izvješću, policijske patrole na terenu uočile dvije NN osobe kako odbacuju novčanik te je utvrđeno da se radi o migrantima A.F. (1989.) iz Sirije i H.B.(1994.) iz Palestine.

Pronađeni novčanik i dokumenti su odmah vraćeni vlasniku, a prilikom utvrđivanja identiteta ovih osoba, jedan je dragovoljno predao mobitel marke ''Huawei'' za koji su naveli da su otuđili u ugostiteljskom objektu 'Daleka Obala'.

Osobe su lišene slobode i zadržane u PU Mostar radi kriminalističke obrade.

Inače, kako navode za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije  registrirano je šest prijava i to tri na području Mostara, dva na području Čapljine i jedan na području Jablanice.

Kopirati
Drag cursor here to close