Sukob

Migrant zboden nožem u Salakovcu

Uposlenik Centra prijavio je 18. lipnja Policijskoj stanici Mostar Sjever da je oko 7:50 sati izbio sukob među migrantima.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 06. 2018. u 15:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva državljanina Pakistana sukobila su se u Izbjegličkom centru Salakovac, a jedan je zadobio ozljede nožem u predjelu leđa.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ-a, uposlenik Centra prijavio je 18. lipnja Policijskoj stanici Mostar Sjever da je oko 7:50 sati izbio sukob među migrantima u spomenutom centru.

''Nakon provedene istrage i urađenog očevida, utvrđeno je da je nakon fizičkog sukoba dva državljanina Pakistana, jedan dobio ozljede nožem u predjelu leđa. Osumnjičeni je lišen slobode te je obaviještena Služba za poslove sa strancima, a ozlijeđeni migrant je prebačen u Regionalni medicinski centar dr Safet Mujić'', navedeno je.

Voditelj Centra Edin Denjo za Bljesak.info je rekao kako je stanje ozlijeđenog migranta stabilno te da je situacija u Centru mirna.

''Incident se dogodio jutros oko sedam sati. Dvojica samaca su se potukla, a jedan je nažalost završio s ozljedama. Odmah smo reagirali, na lice mjesta izašla je policija koja je privela osumnjičenog i uradila očevid, a ozlijeđeni je odveden u RMC Safet Mujić gdje je zadržan na promatranju'', rekao je Denjo, objašnjavajući da se napad dogodio malim kuhinjskim nožem.

Dodao je i da je situacija u Centru mirna, te da nema nikakvih problema.

Podsjećmo, jedan migrant je ubijen u Velikoj Kladuši proteklog vikenda.

Kopirati
Drag cursor here to close