Teške tjelesne ozljede

Međugorje: Muškarac napao bračni par s malodobnim djetetom

Vijesti / Crna Kronika | 29. 12. 2023. u 11:44 M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Čitluku u četvrtak je lišila slobode muškarca koji je u Međugorju napao bračni par s malodobnim djetetom. Kako navode u biltenu, dana 28. prosinca, oko 17,10 sati, u Ulici Ivana Pavla II. u Međugorju, došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom.

Patrola policije je na mjestu događaja zatekla N.K. (1984) i njegovu suprugu M.K. (1982) koji su fizički napadnuti od strane M.V. (1995) tako što je M.V. zatvorenom pesnicom udario N.K. i njegovu suprugu M.K. u predio glave, nakon čega su obadvoje pali na pod, dok je N.K. u ruci držao malodobno dijete (2021).

Ozlijeđeni su prevezeni na CUM Mostar gdje su N.K. konstatirane teške tjelesne ozljede (prijelom nosa), a M.K. lake tjelesne ozljede.

Po naredbi dežurnog tužitelja M.V. je lišen slobode i doveden u prostorije PS Čitluk. Nakon što je isti zatražio liječničku pomoć, u 20,20 sati, službenim vozilom je prevezen na CUM Mostar gdje će biti pod nadzorom do jutarnjih sati kada će ga preuzeti djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ radi daljnje obrade.

Kopirati
Drag cursor here to close