Akcija Lord

Ljubuški: Predao policiji heroin i 30 tableta

O svim poduzetim mjerama i radnjama izvješten je dežurni županijski tužitelj.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 07. 2020. u 18:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postupajući po akciji kodnog imena 'LORD', koja je zavedena s ciljem suzbijanja zloporaba opojnih droga, policijski službenici Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke (MUP-a ŽZH) rasvijetlili su kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Naime, dana 11. srpnja 2020. godine oko 20 sati, u Ulici Alije Nametka u Ljubuškom, postupajući temeljem operativnih saznanja policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH zaustavili su motorno vozilo marke VW Golf, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao S. S. (44) sa šireg područja općine Čitluk, priopćeno u četvrtak iz MUP-a ŽZH.

Tom prilikom, na postavljeno pitanje posjeduje li zabranjene supstance, S. S. (44) je potvrdno odgovorio te je dragovoljno predao aluminijsku foliju na kojoj se nalaze praškasti ostaci koji asociraju na opojnu drogu heroin, kao i tri paketa tableta Heptanon od 5 mg, ukupno 30 tableta.

Na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta od S. S. (44), navode, oduzeta je aluminijska folija na kojoj se nalaze praškasti ostaci koji asociraju na opojnu drogu heroin, kao i tri paketa tableta Heptanon od 5 mg, ukupno 30 tableta, a S. S. (44) je u službenim prostorijama MUP-a ŽZH saslušan u svojstvu osumnjičenog na navedene okolnosti.

O svim poduzetim mjerama i radnjama izvješten je dežurni županijski tužitelj.

Sektor kriminalističke policije MUP-a ŽZH u redovitom će postupku podnijeti Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv S. S. (44) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239. KZ-a F BiH, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close