Paljevina

Ljubuški: Ispred zgrade policije zapaljeno patrolno vozilo

Vijesti / Crna Kronika | 12. 02. 2015. u 15:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na parking prostoru PU Ljubuški, noćas oko 03:15 sati izbio je požar na patrolnom policijskom vozilu, saznaje 'Dnevni avaz' iz MUP-a ŽZH. Brzom intervencijom policijskih službenika požar je ugašen, a na vozilu je nastupila manja materijalna šteta.

Očevidom kojim je rukovodio dežurni županijski tužitelj Gordan Škobić utvrđeno je da je riječ o namjernoj paljevini.

"Na licu mjesta smo, u prisustvu vještaka protupožarne zaštite pronašli tragove benzina, a moguće i neke mješavine, te smo uzeli briseve koje ćemo poslati na analizu. No, šibicu ili upaljač nismo pronašli. Također, poduzeli smo i druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog događaja", izjavio je Škobić za 'Avaz'.

Prema njegovim riječima, i na druga dva vozila koja su bila parkirana uz patrolni Golf, a koje koristi krim-služba, također, su pronađeni tragovi benzina.

Vjerojatno, piroman ili više njih su osujećeni u namjeri, nakon što je čistačica iz susjednog objekta vidjela požar o čemu je odmah obavijestila policiju. "Njihovom brzom intervencijom, požar je ugašen", kazao je Škobić, dodavši da ni u PU Ljubuški nemaju saznanja o motivima paljevine.

Kopirati
Drag cursor here to close