Više kaznenih djela

Livno: Potvrđena optužnica za nesreću u kojoj je smrtno stradalo četvero mladih

T. P. se također stavlja na teret da je ozlijeđene ostavio bez pomoći, dok je skrivao lovačko oružje zakopavajući ga stotinjak metara od mjesta prometne nesreće-
Vijesti / Crna Kronika | 26. 02. 2022. u 13:08 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Prometna nesreća u Livnu

Sudac za prethodno saslušanje Županijskog suda u Livnu Nedim Begić potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva koja prvooptuženika 47-godišnjeg T. P. iz Livna tereti za počinjenje vise kaznenih djela u stjecaju.

T. P. se tereti za teška kaznena djela protiv sigurnosti javnog prometa, neukazivanje pomoći osobi ozlijeđenoj u prometnoj nesreći, neovlašteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari i krivotvorenje službene isprave, dok se drugooptuženi 44-godišnju S. P. iz Livna tereti za počinjenje kaznenog djela sprječavanje dokazivanja.

Osumnjičeniku se stavlja na teret da je u noći 9. travnja 2020. godine, oko 23 sati, u vrijeme zabrane kretanja motornih vozila zbog epidemiološke situacije, na magistralnoj cesti M-6.1 u mjestu Kovačić, Grad Livno, upravljao motornim vozilom marke Land Rover iz pravca Bosanskog Grahova, prema Livnu, bez upaljenih svjetala.

Land Rover je lijevim prednjim dijelom vozila udario u prednji dio vozila marke VW Golf II, kojim je upravljao J. M. (21), a Golfu su pored vozača bili S. V. (20), V. V. (20) i I. R. (19). Sve četiri osobe iz Golfa smrtno su stradale u sudaru.

T. P. se također stavlja na teret da je ozlijeđene ostavio bez pomoći, dok je skrivao lovačko oružje zakopavajući ga stotinjak metara od mjesta prometne nesreće, priopćeno je iz Županijskog suda u Livnu.

Kopirati
Drag cursor here to close