Poziv vlasti

Kosovo: Za informacije o ubojici nudi se 20.000 eura

Razgovori su obavljeni sa svim osobama koje su imale kontakt s vozačem autobusa i sa stradalim učenicima, ali da za sada nema rezultata.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 11. 2021. u 19:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za informacije koje bi dovele do rasvjetljavanja ubojstva dvoje učenika i vozača školskog autobusa kod Dečana ponuđena je nagrada od 20.000 eura, piše Srna.

Predsjednik privremene vlade u Prištini Aljbin Kurti rekao je novinarima da je njegov ured ponudio 20.000 eura za bližu informaciju o ubojstvu u petak uvečer u selu Glođane.

"Broj informacija se povećava, ali još nemamo odgovor na pitanje tko je ubio dvoje učenika i vozača autobusa", rekao je Kurti koji je sa nekoliko ministara u njegovom uredu posjetio policijsku postaju u Dečanima.

Naveo je kako je povećan broj službenika koji se bave istragom kako bi ubicu ili ubojice priveli pravdi.

"Trenutno nemamo osumnjičenog ali čim dobijemo informacije javnost će biti obavještena", rekao je Kurti i dodao da se istraga i dalje vodi u tri pravca.

Direktor kosovske policije Semsedin Mehmeti je rekao da su u akciji rasvjetljavanja slučaja angažirani svi istražitelji teških zločina.

"Imamo dva-tri kolosijeka", rekao je Mehmeti.

Naveo je kako su razgovori obavljeni sa svim osobama koje su imale kontakt s vozačem autobusa i sa stradalim učenicima, ali da za sada nema rezultata.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close