Bingo

"Kosidba" u Čapljini: 16 stabljika indijske konoplje visine i po dva metra

Spomenuti državljanin BiH je zatečen na mjestu gdje se nalazio zasad od 16 stabljika indijske konoplje prosječne visine dva i po metra u graničnom pojasu na području Čapljine.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 09. 2022. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Jedinice za podršku i kontrolu Terenskog ureda Jug Čapljina Granične policije BiH u petak su otkrili još jedan zasad indijske konoplje te lišili slobode državljanina Bosne i Hercegovine.

Naime, spomenuti državljanin BiH je zatečen na mjestu gdje se nalazio zasad od 16 stabljika indijske konoplje prosječne visine dva i po metra u graničnom pojasu na području Čapljine.

Foto: Granična policija / "Kosidba" u Čapljini: 16 stabljika indijske konoplje visine i po dva metra 

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo "neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", o događaju je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije prema čijoj je naredbi i lišen slobode, a stabljike indijske konoplje su privremeno oduzete.

Tijekom realizacije akcije kodnog naziva "Plantaža" pripadnici Granične policije BiH su i ovoga puta koristili specijalističku opremu doniranu od Vlade Republike Češke.

Kopirati
Drag cursor here to close