Muamer Dedić

Konjičaninu produžen pritvor jer je izbo suprugu u Stocu i nije joj dozvolio liječniku pomoć

Županijsko tužiteljstvo HNŽ-a Mostar u suradnji sa Policijskom upravom Čapljina – Policijskom postajom Stolac nastavlja sa poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu
Vijesti / Crna Kronika | 10. 04. 2020. u 16:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva HNŽ-a Mostar, Općinski sud u Čapljini donio je Rješenje o produženju pritvora u trajanju od dva mjeseca osumnjičenom Muameru Dediću, iz Konjica, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Nasilje u obitelji“ Kaznenoga zakona F BiH, priopćeno je u petak iz Tužiteljstva HNŽ-a.

Naime, Muamer Dedić se sumnjiči da je dana 2. ožujka 2020. godine, oko 14 sati, u Stocu, u kući vlasništvo J.M., u kojoj zajedno stanuje kao podstanar sa svojom suprugom E.D., počeo istu verbalno vrijeđati i prijetiti joj da će je ubiti, a potom i fizički nasrnuo na nju, udarajući je rukama u predjelu grudnog koša i leđa, nakon čega je uzeo kuhinjski nož, te ju ubo u području rebara ispod lijeve ruke i u području lakta lijeve ruke.

Od zadobivenih ozljeda je, navode, oštećena E.D. krvarila, pa kako joj nije dozvolio ukazivanje pomoći, sjeli su u svoje vozilo i odvezli se u Konjic, a potom se vratili u Stolac, kada je oštećena iskoristila priliku da ode u trgovinu Konzum, te je od prodavačice Konzuma zatražila pomoć, nakon čega je vozilom Hitne pomoći prevezena u Dom zdravlja Stolac, gdje joj je ukazana liječnička pomoć.

Općinski sud u Čapljini je ocijenio da je sasvim utemeljeno i opravdano produženje pritvora osumnjičenom, iz razloga jer postoje naročite okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti kazneno djelo, odnosno počiniti kazneno djelo kojim prijeti.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ-a Mostar u suradnji sa Policijskom upravom Čapljina – Policijskom postajom Stolac nastavlja sa poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo, priopćeno je iz Tužiteljstva HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close