Zagonetna smrt šumara

Kondžilo: Na lešu pronađenom u potoku pored automobila konstatirana i ozlijeda na glavi

Vijesti / Crna Kronika | 17. 06. 2023. u 10:54 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Leš muškarca, za kojeg se sumnja da se radi o šumaru Seadu Obralija (55 godina) iz Kaknja, nije izgorio, ali jeste zapaljen automobil koji je jučer pronađen pored leša i potoka u mjestu Kondžilo kod Visokog'', potvrdio je Feni glasnogovornik Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.

Obralija je još 13. lipnja otišao na posao, a njegov je nestanak dan kasnije prijavio brat te je proteklih dana vršena potraga.

''Leš je pronađen jučer oko 14.40 sati u potoku i pored izgorjelog automobila Golf 2. Tijelo je bilo pored vozila i nije ugljenizirano, ali će se obdukcijom utvrditi identitet te način na koji je nastala smrt.

Istragom će se utvrđivati i zašto je zapaljen automobil. Naime, na glavi muškarca pronađena je ozlijeda, koja je najvjerojatnije nastala od vatrenog oružja pa će se, sada, utvrđivati da li se radi o ozlijedi vatrenim oružjem, odnosno ubojstvu ili eventualno o samoubojstvu'', kaže Fišek, koji dodaje da je u blizini pronađen i pištolj te će se utvrđivati i je li to vatreno oružje pripadalo Obraliji.

Uviđaj na mjestu tragedije trajao je nekoliko sati i do kasno navečer, a za danas je, dodaje Fišek zakazana i obdukcija pronađenog leša.

Na području tog kantona, na području Općine Olovo, još se traga i za nestalim Hamidom Ferhatovićem (57 godina), koji se od kuće udaljio 30. maja. Tijekom potrage u šumi je pronađena njegova sjekira, ali za njim se još traga.

Kopirati
Drag cursor here to close