Skladište

Jedna osoba poginula u požaru kod Srebrenika

Smrt je potvrdio ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Srebrenik a radi se o N.K.(51) iz Rapatnice.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 04. 2024. u 20:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz MUP-a Tuzlanske županije objavili su u nedjelju detalje velikog požara kod Srebrenika kojom prilikom je jedna osoba poginula.

Danas 14.5.2024, godine, Operativni centar Uprave policije MUP TŽ- a obaviješten je od strane dežurnog PS Srebrenik, da je u 14:25 sati prijavljen požar na objektu "Dom Smreka" d.o.o Srebrenik.

Na mjesto nesreće odmah su upućeni policijski službenici PS Srebrenik, dežurna ekipa SHMP Doma zdravlja Srebrenik i pripadnici PVJ Srebrenik, gdje je zatečeno ozlijeđeno jedno lice, koje je prevezeno u prostorije SHMP Srebenik, ali je uslijed zadobivenih ozljeda nažalost preminulo. Smrt je potvrdio ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Srebrenik a radi se o N.K.(51) iz Rapatnice.

U međuvremenu, oko 16:25 sati požar je lokaliziran. O događaju je također obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije, a na mjestu nesreće nalaze se i istražitelji OKP PU Srebrenik.

"Očevidom će rukovoditi dežurni tužitelj, a isti će, po nalogu i pod nadzorom tužitelja izvršiti istražitelji Odjela kriminalističke policije Uprave policije MUP TŽ-a i inspektor za protupožarnu zaštitu, kada se za to steknu uvjeti", priopćeno je iz MUP-a TŽ.

Zbog udisanja štetnih plinova prilikom intervencije, zbog povreda su se u SHMP Doma zdravlja Srebrenik javila četiri vatrogasca PVJ Srebrenik, nakon ukazivanja medicinske pomoći, dva su upućena na kućno liječenje a dva u JZU UKC Tuzla, Kliniku za plućne bolesti.

Kopirati
Drag cursor here to close