Pa je li to moguće?!

Javni servisi ni sekunde o ubojstvu u Konjicu?!

Ni nevjerojatna priča o ubojstvima, zatvorima i puštanjima na slobodu nije bila zanimljiva onima koji odlučuju što će nam se plasirati.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 02. 2019. u 10:05 B.J. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pročitajte još

Ubojstvo u Konjicu koje je počinio Edin Gačić, a za kojim policija od ponedjeljka ujutro traga, nije vijest javnim servisima u BiH!

Naime, u ponedjeljak navečer, dok je policija s drugim cijevima tragala po konjičkim selima za naoružanim i opasnim trostrukim ubojicom, udarna vijest bile su samo poplave, potom koaliranje ljevice, a onda problemi u Venezueli.

Iako su i spomenute teme, pogotovo poplave, bitne, nevjerojatno je da niti sekunde u večernjim dnevnicima BHT-a, FTV-a niti RTRS-a nije posvećeno ubojstvu.

Čak i BHRT, koja je imala javljanje uživo iz Konjica, nije niti spomenula da upravo u tome trenutku naoružana policija traži naoružanu zvijer.

Ni vijest da je u kući ubojice pronađene velike količine eksploziva, kako policija tvrdi, nije bilo javnim servisima vrijedno spomena. Niti nevjerojatna priča o ubojstvima, zatvorima i puštanjima na slobodu nije bila zanimljiva onima koji odlučuju što će nam se plasirati.

Ni ratna prošlost ubojice, nije bila zanimljiva, kao ni to da je istražiteljima govorio o jedinici koja je počinila zločine o kojima se šuti.

Misle li tako kreatori naše stvarnosti da će time izbrisati tri ubojstva, bijeg, eksploziv i jedinicu El Mudžahid?

Kopirati
Drag cursor here to close