Zdrava Voda

Jablanica: Uhićen jer je pijan skrivio sudar

Vijesti / Crna Kronika | 26. 09. 2022. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutarnjih poslova izvijestilo je kako se u petak, 23. rujna, u 22:20 sati na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Zdrava Voda, općina Jablanica, dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali S.B.(1981) iz Jablanice s vozilom Škoda Felicia i I.P.(1961) iz Hadžića s teretnim motornim vozilom Scania.

''Tom prilikom teške tjelesne ozljede zadobio je suvozač iz vozila Škoda Felicia K.A.(1982) koji je nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Jablanica upućen na daljnje liječenje u Mostar. Vozač S.B. je lišen slobode zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola 2,12 promila. Na licu mjesta izvršen očevid a o svemu je upoznat tužitelj'', naveo je MUP HNŽ-a.

U policijskom biltenu navedeno je kako je iz oblasti sigurnosti prometa registrirano 18 prometnih nezgoda i to na području Mostara 7, na području Jablanice 2, na području Čapljine 4, na području Konjica 4 i na području Čitluka 1 u kojima su četiri osobe smrtno stradale, pet osoba je zadobilo teške tjelesne ozljede dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close