Očevid tijekom dana

Izvješće MUP-a o izgorjelom automobilu

Utvrđeno je da se radi o vozilu koje pripada osobi B.M.(1991.) iz Mostara.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 05. 2023. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očevid izgorjelog automobila u kojem je pronađeno izgorjelo tijelo trebao bi biti urađen tijekom današnjeg dana po naredbi dežurnog tužitelja, navedeno je u biltenu Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanske županije.

Policija u svom izvješću o događaju navodi kako je 24. svibnja 2023.godine u 12,35 sati PU Mostar obaviještena od strane djelatnika Vatrogasne postrojbe da je u mjestu Varda izbio požar na motornom vozilu, te da su nakon sanirananja požara primjetili u vozilu ljudski leš koji je u potpunosti izgorio.

''Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije a o svemu je upoznat tužitelj, Odjel krim. policije PU Mostar i Sektor krim. policije MUP-a HNŽ. Utvrđeno je da se radi o vozilu koje pripada osobi B.M.(1991.) iz Mostara. Zbog nemogućnosti pristupanja očevidnim radnjama iz razloga što je vozilu bilo nemoguće pristupiti zbog velike toplote, dežurni tužitelj je naredio da očevid bude izvršen tokom današnjeg dana'', navodi se u izvješću.

Podsjetimo, ežurni tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko neretvanske županije Željko Rezo jučer je za Bljesak.info rekao kako su pronašli o kojem se vlasniku vozila se radi međutim ne mogu reći je li to ta osoba ili nije.

"Policija još provodi istražne radnje u cilju otkrivanja identiteta, ali mislim da se bez obdukcije neće moći saznati identitet kao i postoji li sumnja u počinjenje nekog kaznenog djela ili ne", kazao je Rezo za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close