Potraga u Stocu

Iz Bregave izvučeno tijelo i vozilo

Kako javlja reporter portala Bljesak.info s terena, tijelo stradalog mladića, kao i automobil marke Jeep odvezeni su s mjesta događaja.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 02. 2024. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Izvučeno je jedno tijelo i vozilo. Za drugim tijelom se traga'', potvrdio je za Bljesak.info Ljudevit Marić glasnogovornik Uprave policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Kako javlja reporter portala Bljesak.info s terena, tijelo stradalog mladića, kao i automobil marke Jeep odvezeni su s mjesta događaja. 

Podsjetimo, potraga u Stocu započela je u ponedjeljak, a nastavljena je u utorak od 9 sati. 

U aktivnostima oko pronalaženja nestalih osoba za sada sudjeluju Policija Stolac, DVD Stolac, 2 ronilačka kluba iz Mostara, GSS Čapljina i GSS Čitluk.

Ronioci iz Federalne uprave Civilne zaštite Sarajevo trebali bi se danas pridružiti ostalim formiranim timovima.

Ronioci su u ponedjeljka u večernjim satima zaronili u rijeku Bregavu i potvrdili da se pod vodom nalazi vozilo, osigurali su ga konopom i izvadili tablicu vozila.

Nestanak mladića prijavljen je policiji u noći s 11. na 12. veljače, koji su se iz udaljili iz Stoca prema Vidovom Polju.

Podsjetimo, stolačkoj policiji je R.V. (47) u 00:45 sati prijavila da je njezin sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da je nedostupan na telefon.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su objavili da je sat nakon ponoći u policiju došao otac od F.S., zajedno, sa S.P., koji je policijskim službenicima dao informacije o tome kako je on dao svoje vozilo M.V. i F.S. da odu u Vidovo polje, nakon čega im se gubi svaki trag.

Odmah nakon toga tijekom noći policijske patrole su obišle grad i šire područje, ali nisu uspjeli pronaći nikakve tragove sve do ponedjeljka ujutro. 

FOTO: Bljesak.info / Iz rijeke Bregave izvučen automobil 
Kopirati
Drag cursor here to close