Mostar

Istraga pokazala: Podmetnut požar na automobilu

Osumnjičeni se tereti da je podmetnuo požar na vozilu marke 'Golf IV' na način što je razbio bočno staklo i u vozilo ubacio zapaljenu baklju
Vijesti / Crna Kronika | 07. 03. 2023. u 10:56 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba osumnjičena je da je podmetnula požar na automobilu u Mostaru, a protiv osumnjičenog podnesen je Izvještaj Županijskom tužiteljstvu.

''PU Mostar nakon provedene kriminalističke istrage i prikupljenih dokaza, podnijela Izvještaj o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru protiv osobe inicijala E.B. (1994.) iz Mostara, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje opće opanosti iz Člana 323. KZ FBiH'', rečeno nam je iz MUP-a HNŽ-a.

Kako navode, osumnjičeni se tereti da je 18.01. 2023 godine oko 5.25 sati na adresi u Ulici maršala Tita u naselju Luka, podmetnuo požar na vozilu marke 'Golf IV' na način što je razbio bočno staklo i u vozilo ubacio zapaljeno pirotehničko sredstvo baklju.

Podsjetimo, u naselju Tekija 18. veljače u ranim jutarnjim satima došlo je do požara na automobilu mostarskog policajca, a tada smo pisali da je i taj požar navodno podmetnut, jer po riječima čitatelja, nakon izbijanja požara viđena osoba u blizini mjesta događaja. 

Kopirati
Drag cursor here to close