Tko to tamo pada?

Isak službeno proglasio sljedeću godinu godinom obračuna protiv visoke korupcije

Isak kaže kako su u ovoj godini pokrenute brojne aktivnosti u oblasti borbe protiv kriminala.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 12. 2023. u 14:27 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak čestitao je građanima Bosne i Hercegovine predstojeće novogodišnje praznike uz poruku kako je uvjeren da će sljedeća godina biti bolja od 2023. godine.

''Tijekom 2023. godine imenovan je novi saziv Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, a čime su stvoreni uvjeti da se napokon krene u obračun s korumpiranim sustavu koji je najveću štetu nanosi građanima naše zemlje'', naveo je Isak.

Dodao je kako su u ovoj godini pokrenute brojne aktivnosti u oblasti borbe protiv kriminala.

''Federalna uprava policije u sastavu Federalnog ministarstva unutarnjih poslova uspješno je realizirala brojne akcije u kojima su počinitelji krivičnih djela izvedeni pred lice pravde. Službeno mogu najaviti kako će 2024. godina biti godina borbe protiv korupcije, a posebno borbe protiv visoke korupcije. Uvjeren sam kako ćemo uspjeti obračunati se sa svim pojedincima, bez obzira na funkcije koje obnašaju ili koje su obnašali i društveni status koji imaju, a koji su na bilo koji način učestvovali u koruptivnim radnjama. Građane naše zemlje pozivam da bez straha prijavljuju korupciju koja razara bosanskohercegovački sustav i koja tjera mlade ljude iz Bosne i Hercegovine'', naveo je Isak.

Kopirati
Drag cursor here to close