Bez pritvora

Grude: Napadači na policajce na slobodi

Na odluku Suda o puštanju dvojca na slobodu Tužiteljstvo će se žaliti.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 05. 2018. u 19:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Sutkinja za prethodno saslušanje Općinskog suda Ljubuški odbila je u utorak prijedlog Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke za određivanje pritvora J.R.(40) i D.T. (21) iz Gruda zbog napada na policajce", potvrđeno je za Bljesak.info iz Tužiteljstva.

21-godišnjak je 27. svibnja, upravljajući Mercedesom, škripao po cesti i narušavao javni red i mir te se oglušio na policijsku naredbu o zaustavljanju.

Ispred jednog kafića u Grudama policajci su mu vozilima prepriječili put, a kada su ga pokušali uhititi, nogom je udario policijsku službenicu u predjelu stomaka.

U tom trenutku do njih je došao osumnjičeni J.R., koji je odgurnuo policijsku službenicu i zaprijetio im da će ga se ''sjetiti i da će ih sve postrojiti u stanici“.

Dok se nalazio u prostoriji za zadržavanje, D.T. je udarcima oštetio vrata, a policajcima je prijetio da će ih ''sve zaklati, pobiti njih, kao i njihovu djecu“.

U ovom incidentu, rekli su iz Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke, dvoje policijskih službenika je zadobilo tjelesne ozljede.

Na odluku Suda o puštanju dvojca na slobodu Tužiteljstvo će se žaliti.

Kopirati
Drag cursor here to close