Zastrašujuće

Filmska otmica u Doboju: Mučili sugrađanina dok se nije onesvijestio

Nakon što se B.F. onesvijestio, osumnjičena lica su se udaljila s lica mjesta u nepoznatom pravcu ostavivši oštećenog u besvjesnom stanju.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 10. 2021. u 12:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici PU Doboj identificirali su lica inicijala Z.B., S.P. i A.S. svi iz Doboja za koje postoji osnova sumnje da su oteli i mučili sugrađanina B.F.

"Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 17. listopada, nakon četrdesetosatnog operativnog rada identificirali su osoba inicijala Z.B., S.P. i A.S., svi iz Doboja, za koje postoji osnova sumnje da su osobu inicijala B.F. iz Doboja, upotrebom sile i prijetnje uvukli u putnički automobil marke Hyundai, a tijekom prevoženja do jednog lokaliteta na području grada Doboja lica inicijala S.P. i A.S. su istom zadali više udaraca rukama i nogama po raznim dijelovima tijela.

Stigavši na spomenuti lokalitetu osoba inicijala S.P. i A.S. su upotrebom sile držali oštećenog dok je lice inicijala Z.B. izvršilo skidanje odjevnih predmeta s istog, nakon čega mu je ruke vezalo plastičnim jednokratnim vezicama, a potom mu upotrebom skalpela nanijelo više ozljeda po cijelom tijelu",  piše u priopćenju PU Doboj.

Nakon što se B.F. onesvijestio, osumnjičena lica su se udaljila s lica mjesta u nepoznatom pravcu ostavivši oštećenog u besvjesnom stanju, prenosi "Avaz". 

Navedeni događaj je Policijskoj upravi prijavljen 15. listopada oko 19:35 sati.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres stana kojeg koristi lice inicijala Z.B. prilikom čega su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim djelima, manja količina opojne droge i municije.

Protiv lica inicijala Z.B., S.P. i A.S. je Okružnom javnom tužiteljstvu Doboj dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu "Zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje" i krivičnom djelu "Teška tjelesna povreda", dok su protiv lica inicijala Z.B. dostavljeni i Izvještaji o izvršenim krivičnim djelima "Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija" i "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".

Navedena lica su dana 17. listopada oko 16:00 sati, predana u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva Doboj.

Kopirati
Drag cursor here to close