S.M.

Federalni policajci u Čitluku uhitili jednu osobu

Policijski službenici Federalne uprave policije su danas na području općine Čitluk uhitili osobu inicijala S.M. (1961.) iz Čitluka.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 08. 2020. u 16:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija / Naoružani ''stražar''

Policijski službenici Federalne uprave policije su danas, djelujući pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva HNŽ-a, poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, na području općine Čitluk uhitili osobu inicijala S.M. (1961.) iz Čitluka.

Osoba je uhićne zbog  krivičnih djela ''Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'' iz člana 238. stav 1.'' i ''Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija'' iz člana  371. stav 1. Krivičnog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Postupajući po Naredbi Općinskog suda Čitluk, izvršen je pretres na jednoj lokaciji na području općine Čitluk, kojom prilikom je pronađeno 12 zasađenih stabljika koji svojim izgledom asociraju na opojnu drogu canabis sativa L, kao i dvije automatske puške (AK47) sa 7 spremnika municije.

Uhićena osoba je kriminalistički obrađena u službenim prostorijama Federalne uprave policije, te će u zakonskom roku biti protiv istog podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nadležnom tužiteljstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close