Nedozvoljen promet

Dvije osobe uhićene u Konjicu

U nastavku operativne akcije „Regina“ slobode lišene dvije osobe
Vijesti / Crna Kronika | 23. 03. 2023. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nastavku operativne akcije ''Regina'' policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su dana 22.03.2023. godine, na području Konjica slobode lišili dvije osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinila kazneno djelo ''Nedozvoljen promet trošarinskih proizvoda'' propisano Kaznenim zakonom Bosne i Hercegovine.

Po usmenom nalogu Suda Bosne i Hercegovine, pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine i u suradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije, izvršen je pretres putničkog motornog vozila, koje su koristile osobe lišene slobode, kojom prilikom je otkriveno i privremeno oduzeto oko 1000 kutija cigareta koje nisu obilježene kontrolnim i poreskim markicama na način propisan poreskim zakonodavstvom Bosne i Hercegovine

Osobe lišene slobode su provedene u prostorije SIPA-e, radi kriminalističke obrade i ispitivanja u svojstvu osumnjičenog. O daljem statusu osobe odlučivat će postupajući tužitelj Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close