Filmski

Dva puta presreli kamion i uporno ih zvali na tučnjavu

Vijesti / Crna Kronika | 09. 07. 2015. u 08:58 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policiji u Doboju u srijedu su dvije osobe prijavile da je nad njima prethodnog dana izvršeno kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti.

Prijavljeno je da su na regionalnoj cesti Maglaj - Doboj, u mjestu Potočani, na području grada Doboja, dvije nepoznate osobe putničkim automobilom presrele teretno vozilo kojim je upravljao Z.S. sa područja općine Teslić, a s kojim se u vozilu nalazio i I.T. iz Odžaka, u Federaciji BiH.

Nepoznate osobe su potom izašle iz automobila i upućujući im psovke i prijetnje pozivali ih na tučnjavu, priopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj. Jedna osoba je pokušala izvući iz vozila Z.S., koji je odgurnuo izvršitelja.

Nakon što su nastavili vožnju, iste osobe su ih ponovno zaustavile tako što je jedan od izvršitelj stao na sredinu kolnika, držeći nož u ruci. Zaustavivši vozilo, Z.S. je na traženje izvršitelja izašao iz vozila nakon čega ga je isti udario šakom u predjelu glave.

Dalji napad spriječio je policijski službenik koji nije bio na dužnosti. Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2 identificirali su izvršitelje i u tijeku je rad na utvrđivanju potpunog činjeničnog stanja na okolnosti izvršenja kaznenog djela 'Ugrožavanje sigurnosti'.

Kopirati
Drag cursor here to close