Bitka

'Druga strana' tučnjave u Mostaru: Petorica na jednoga, pa 15 na 5

Naime, 15. travnja, oko 3:20 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da ispred noćnog kluba 'Golden Cube' došlo do tučnjave u kojoj sudjeluje više osoba.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 04. 2023. u 12:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Petorica su napali jednoga, a onda smo prijatelji i ja pristigli u pomoć'', kaže nam jedan od sudionika tučnjave ispred mostarskog noćnog kluba u noći s petka na subotu.

''Ja sam sudjelovao tu kad je pet momaka napalo jednog momka, koji je vikao koji je razlog mlaćenja. Onda smo ja i prijatelji pristigli u pomoć, nakon toga ti su se Mostarci i Splićani počeli bježati i skupilo ih se 15 na nas pet. Uzimali su kamenja, vadili kaiše… Nakon toga je policija upala i oni su se razbježali i uhvatili su tri momka koje su objavili'', navodi akter.

Podsjećamo, 15. travnja, oko 3:20 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da ispred noćnog kluba 'Golden Cube' došlo do tučnjave u kojoj sudjeluje više osoba.

''Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da su javni red i mir narušili N.J.M. (1998) iz Splita, M.Ć. (2004) iz Mostara i maloljetni I.S. (2005), također iz Mostara, tako što su fizički napali i nanijeli vidne ozljede osobama M.I. (2002) iz Ljubuškog, A.O. (2002) iz Čitluka, A.D. (2001) iz Ljubuškog, B.Z. (2001) iz Čitluka i J.Z. (2001) iz Međugorja'', navodi se u biltenu.

M.I. je zadobio teške tjelesne ozljede, objavila je policija.

 

Kopirati
Drag cursor here to close