Neće igrati jednu tekmu

Bayern kaznio Manea zbog tučnjave

Igrač neće biti u postavi za sljedeću bundesligašku utakmicu protiv Hoffenheima, a razlog je neprimjereno ponašanje. Prijeti mu i novčana kazna.
Sport / Nogomet | 13. 04. 2023. u 19:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš minhenskog Bayerna Sadio Mane kažnjen je od strane uprave kluba jednom utakmicom zabrane igranja zbog svađe sa suigračem nakon utakmice Lige prvaka s Manchester Cityjem.

Prema pisanju njemačkih medija, Mane je navodno šakom udario suigrača Leroya Sanea u svlačionici nakon utakmice, još gori incident spriječili su drugi nogometaši koji su ih razdvojili, prenosi Hina.

Iz kluba to nisu potvrdili, samo su u poruci naveli da igrač neće biti u postavi za sljedeću bundesligašku utakmicu protiv Hoffenheima, a razlog je neprimjereno ponašanje. Prijeti mu i novčana kazna.

Nogometaš se navodno potukao već na terenu u posljednjim minutama prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka koju je Bayern izgubio 0-3. Bio je to najteži poraz bavarske momčadi u europskom natjecanju nakon 2017. godine, čime su njemačkom prvaku uvelike smanjene šanse za plasman u polufinale.

Revanš između ovih momčadi igrat će se u srijedu u Münchenu.

Kopirati
Drag cursor here to close