Pljačkašima ni traga

Detalji pljačke banke u Mostaru: Pronađeno vozilo, pljačkaše izdao skuter

Pljačkaši su se ukradenim i s većom količinom novca uputili u smjeru juga…
Vijesti / Crna Kronika | 04. 09. 2023. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije objavilo je detalje pljačke banke koja se dogodila u petak na Bišću polju kraj Mostara.

Policija navodi kako je ''1.9.2023.godine u 12:50 PU Mostar obaviještena da je izvršeno razbojstvo u poslovnicu Turkish Zirat Bank koja se nalazi u sklopu TC Hercegovina promet na Bišću polju''.

''Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije te je utvrđeno da su dvije NN maskirane muške osobe uz prijetnju vatrenim oružjem otuđili veću količinu novca. Prilikom napuštanja lica mjesta, isti su otuđili vozilo Cady i udaljili se u pravcu juga. Ubrzo nakon toga, vozilo je pronađeno te će isto biti predmet vještačenja'', navela je policija.

No, kako neslužbeno doznajemo, pljačkaše je nakon pljačke izdao skuter koji nije htio upaliti pa su uz prijetnju oružjem oteli vozilo koje je prvo naišlo.

Policija je objavila kako je su o svemu odmah upoznate sve policijske patrole na terenu, Odjel kriminalističke policije i tužitelj te da se ''poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela''.

Kopirati
Drag cursor here to close