Zagreb

Liječnici se bore za život žene čiju je kćer ubio bivši partner

Ženu je sinoć u naselju Kozari putevi sjekirom teško ozlijedio bivši partner, a u napadu je poginula njezina jednoipolgodišnja djevojčica.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 01. 2023. u 16:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četrdesetjednogodišnja žena iz Zagreba, koju je sinoć teško ozlijedio bivši partner, operirana je u KB-u Dubrava, u stanju je inducirane kome i još uvijek se bori za život, doznaje se u četvrtak u toj bolnici. Napad sjekirom nije preživjela njezina jednoipolgodišnja kći.

Bolesnica s teškim ozljedama mozga primljena je u bolnicu sinoć oko 21 sat, hitno je operirana, dobro je podnijela zahvat i sada je u stanju induicirane kome na jedinici intenzivnog liječenja, izjavio je Hini pročelnik Zavoda za neurokirurgiju Tonko Marinović.

Ženu je sinoć u naselju Kozari putevi sjekirom teško ozlijedio bivši partner, a u napadu je poginula njezina jednoipolgodišnja djevojčica.

Operativni zahvat trajao je satima i završen je iza ponoći.

"Riječ je o teškim, po život opasnim ozljedama, kod kojih je prerano reći kakav će biti ishod i kakve će biti posljedice same ozljede", kaže neurokirurg Marinović.

Pacijentica trenutno nije pri svijesti i sedirana je u induciranu komu kako bi se mozak oporavio od tako teške ozljede.

Na intenzivnoj njezi prate se sve organske funkcije, a periodično će se snimati mozak kako bi se vidjelo kako se sanira ozljeda te će se po potrebi ponovno kirurški intervenirati, rekao je predstojnik Zavoda za neurokirurgiju KB Dubrava.

Kopirati
Drag cursor here to close