Udaljavanje

Boksač koji je pretukao novinara ostaje bez posla

Čolić je u Zavodu zaposlen od 5. kolovoza 2010. godine, s tim što je na neodređeno primljen od 5. srpnja 2012. godine.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 09. 2018. u 08:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Marko Čolić Roda (31), boksač iz Banja Luke, koji je pritvoren zbog pokušaja ubojstva novinara RTV BN Vladimira Kovačevića (36), bit će udaljen s posla vozača u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović".

 Čolić je u Zavodu zaposlen od 5. kolovoza 2010. godine, s tim što je na neodređeno primljen od 5. srpnja 2012. godine.

"U skladu sa Zakonom o radu, radnik se u slučajevima određivanja pritvora  udaljuje s rada, od prvog dana pritvora pa sve dok pritvor traje, o čemu poslodavac donosi odgovarajuće rješenje", rekli su za "Nezavisne" iz Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović".

Kako su dodali, svi postupci Zavoda, a u vezi s ovim radnikom, bit će usklađeni s pozitivnim zakonskim propisima, općim aktima Zavoda i postupanjima pravosudnih institucija.

Čolić je osumnjičen da je, s najmanje još jednim sudionikom, teleskopskim palicama, 26. kolovoza oko 20.40, u banjalučkoj Ulici Banović Strahinje, gotovo na kućnom pragu, premlatio Kovačevića, oca dvoje maloljetne djece.

Policija traga za najmanje još jednim napadačem, te istražuje motive napada, koji je i te kako uznemirio Kovačevićeve kolege, koje očekuju da se ovaj slučaj potpuno rasvijetli.

Kopirati
Drag cursor here to close