Otvoreno o nasilju

Bivša supruga ministra Košarca: Gledao me u oči i rekao da će naći liječnika koji će reći da sam luda

"U brak nisam stupila iz interesa, udala sam se za proizvođača gljiva, koji je u međuvremenu postao ministar. Ja sam ta koja je oduvijek bila javna osoba", istaknula je pred članovima Povjerenstva Stanković.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 07. 2022. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sanja Stanković jedna je od pet građana koje danas izlažu predstavke pred Privremenom Istražnim povjerestvom za stanje u pravosuđu.

Istaknula je neslaganje s radom tužiteljskih organa i načinom provođenja istrage, konstatirajući da nijedan njezin dokaz nisu uzeli u obzir, piše N1

"Progutat će vas mrak" 

Njezina krivična prijava tužiteljstvu u Istočnom Sarajevu protiv supruga Staše Košarca, inače ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH i NN osoba u Centru za socijalni rad odbijena je, na sto je uložena pritužba uredu tužitelja čija odluka se i dalje čeka.

"Progutat će vas mrak, davljenje djeteta, napad na život i tijelo, udarci u potiljak, zar to nisu dokazi nasilja. Svjedočenje mog maloljetnog sina je odbačena i anulirano naspram izjave ministra Košarca. Gledao me u oči i rekao da će naći liječnika koji će naći liječnika i reći da sam luda. U brak nisam stupila iz interesa, udala sam se za proizvođača gljiva, koji je u međuvremenu postao ministar. Ja sam ta koja je oduvijek bila javna osoba", istaknula je pred članovima Povjerenstva Stanković.

Član povjerenstva Zukan Helez iz SDP je istaknuo da iz osobnog iskustva razumije gospođu Stanković.

Javno o svemu 

"Moju punu podršku imate, ja u tu vidim i moju majku , moju sestru", kazao je Helez.

Alma Čolo iz SDA je izrazila punu podršku i zahvalnost gospođi Stanković koja je smogla hrabrosti da javno o svemu govori.

Stanković je istaknula i da je trpjela brojna zastrašivanja, da je policija zaustavljala u kasne sate tražeći njezine izjave, da su je od trenutka od kada je prozborila nastupili brojni prijatelji.

"Žena je za sve kriva u ovom društvu , kriva je i za udarce, ali žena kad progovori može brda da pomjeri", zaključila je Stanković.

Predstavnički dom je dan ranije usvojio Izvještaj Istražnog povjerenstva te je također planirana dostava tog Izvještaja nadležnim institucijama na njihovo hitno postupanje.

Kopirati
Drag cursor here to close