Orašje

BiH: Policajac izvršio samoubojstvo

Policijski službenik u srijedu je u Orašju izvršio samoubojstvo.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 03. 2024. u 16:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu je došlo do tragedije u Orašju i Posavini gdje je policijski službenik koji je obnašao funkciju načelnika Odjela Kriminalističke tehnike i KDZ-a MUP-a Županije Posavske te bivši zapovjednik policijske stanice Orašje izvršio samoubojstvo piše Crna-Hronika.

Tragedija se dogodila u obiteljskoj kući, a beživotno tijelo pronašao je dežurni liječnik.

Ova informacija potvrđena je iz MUP-a.

Dana 6. 3. 2024. godine oko 14:30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je dežurni liječnik DZ Orašje prijavio da je u obiteljskoj kući u 48. Ulici u Orašju pronađeno beživotno tijelo policijskog službenika D.K.

Na mjesto događaja je upućena patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave i osigurala mjesto događaja do dolaska nadležnog tužitelja, dežurnih kriminalističkih istražitelja i tehničara kao i dežurnog liječnika-mrtvozornika DZ Orašje.

Na mjestu događaja je izvršen očevid te je dežurni mrtvozornik pregledao tijelo i utvrdio da se radi o samoubojstvu vješanjem nakon čega je tijelo predano obitelji radi ukopa.

Linija za pomoć

Svi oni koji se bore s mentalnim ili bilo kojim drugim poteškoćama te trebaju pomoć ili savjet mogu kontaktirati Plavi telefon 080 050 305, besplatnu liniju za pomoć. 

Ako se lakše izražavate pisanjem, plavom telefonu možeš poslati i poruku. U roku od 72 sata Plavi telefon bi trebao odgovoriti.

Na stranici plavog telefona možete pronaći potrebne informacije. (https://plavitelefon.ba/savjetnici.php?AW-11286271590&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_aGuBhACEiwAly57MclCQyVPGfev7SzX0QYoMy8oqqIIXOLaz6UOZR6APsEOmm3e8W-NXBoCwPQQAvD_BwE).

Plavi telefon jamči anonimnost i povjerljivost svih razgovora.

Kopirati
Drag cursor here to close