Potraga

Bečka policija se uključila u potragu za nestalom Dankom

Jedan državljanin Srbije snimio je djevojčicu koja liči na nestalo dijete iz Bora, i to navodno u društvu dvije Rumunke, u centru Beča. Snimak je poslao srbijanskoj policiji.
Vijesti / Crna Kronika | 31. 03. 2024. u 17:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Beču oglasila se nakon što se pojavio video-snimak zabilježen u tom austrijskom gradu, na kojem se vidi djevojčica koja liči na Danku Ilić, dvogodišnjakinju za kojom se šest dana traga u Srbiji.

Kako je priopćio glasnogovornik cijeli slučaj je sada predmet istrage bečke policije, prenosi N1 pozivajući se na Nova.rs.

Jedan državljanin Srbije snimio je djevojčicu koja liči na nestalo dijete iz Bora, i to navodno u društvu dvije Rumunke, u centru Beča. Snimak je poslao srbijanskoj policiji, koja je odmah kontaktirala kolege iz glavnog grada Austrije, pišu tamošnji mediji. Srbijanska policija je podatke proslijedila i Europolu, dok su njihove kolege u Beču zamolile građane da, ukoliko imaju informacije o djevojčici Danki Ilić, jave to policiji.

''Svjedok je intervjuiran i osiguran je snimak koji je muškarac napravio. Čovjek je za slučaj saznao preko društvenih mreža. Točne okolnosti, posebno da li je u pitanju nestala djevojčica, predmet su istrage koja je u tijeku'', kazao je Markus Ditrih, glasnogovornik bečke policije, a prenio ''Kleine Zeitung''.

Dvogodišnja djevojčica je posljednji put viđena u utorak u 1:45. poslije podne u Banjskom Polju kod Bora u Srbiji.

Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Kopirati
Drag cursor here to close