Informacije

Vučić otkrio da se pojavio novi trag o nestaloj djevojčici Danki

Prema pisanju pojedinih srbijanskih medija, navodno se pojavila informacija da je djevojčica viđena u Beču, ali ovo nije potvrđeno.
Vijesti / Flash | 31. 03. 2024. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je policiji koja danonoćno radi na slučaju nestale djevojčice Danke Ilić te otkrio da se jutros oko pola tri pojavio novi trag.

Naveo je kako i ''njega obavijeste i da su već oko pola pet svi bili na svojim mjestima i opet sve provjeravaju'', prenosi N1.

''Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život svakog bogovetnog dana. Nadam se da će na kraju rasvijetliti i taj slučaj'', rekao je Vučić novinarima na batajničkom aerodromu.

Prema pisanju pojedinih srbijanskih medija, navodno se pojavila informacija da je djevojčica viđena u Beču, ali ovo nije potvrđeno.

Oko 12 sati u mjestu nestanka došao je automobil vatrogasno-spasilačke brigade, a čini se da su ispred same kuće menjali opremu, javio je reporter N1.

Nema većih snaga policije, ni mašina koje su viđali novinari prethodnih dana, a ni helikoptera koji su juče po nalogu Bratislava Gašića pretraživali teren.

Na mjestu nestanka djeteta su i dalje policijske ekipe koje strogo kontroliraju prolaz, dok je u samom naselju manje kontrole u odnosu na prethodne dane.

Prvi put se pretražuje i dio Brestovačke rijeke koja se nalazi u podnožju Banjskog polja.

Policija nastavlja potragu i operativni rad u kojem učestvuju i roditelji. Kako navodi reporter N1, majka surađuje s policijom u vezi s prijavama koje stižu preko sustava Pronađi me. Jedino što još nije definirano službeno da li se istražuje krivično djelo ili nesrećni slučaj.

Kopirati
Drag cursor here to close