Potraga u Beogradu

Otkriveno mjesto gdje se ugasio Matejev mobitel

Bazne stanice pokazuju da se mobitelu gubi trag upravo tu, u blizini restorana.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 01. 2022. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bazne stanice, kako doznaje Kurir, potvrdile su da se mobitel Mateja Periša ugasio u blizini restorana na Sava promenadi, odnosno, da je tamo registriran zadnji put.

Na snimci koja je ranije objavljena vidi se da Matej nakon što je trčao po Karađorđevoj i ulicama oko Beton hale, dolazi do restorana na Sava promenadi, gdje je navodno ušao u vodu. Za tu informaciju nema nikakve službene potvrde.

''Bazne stanice pokazuju da se mobitelu gubi trag upravo tu, u blizini restorana. Pretpostavlja se da je mobitel prestao raditi kad je ušao u vodu'', kaže izvor Kurira.

 

Hrvatska policija u Beogradu

Predstavnici hrvatske policije na putu su za Beograd kako bi pomogli u potrazi za nestalim Splićaninom Matejom Perišem, rekao je u ponedjeljak premijer Andrej Plenković.

„Ja sam zatražio od ministra unutarnjih poslova da u Beograd uputi ekipu naših predstavnika hrvatske policije, oni su danas na putu za Beograd“, rekao je premijer.

Matej Periš (27) nestao je u noći s 30. na 31. prosinca u Beogradu, nakon izlaska u noćnom klubu „Gotik“. Periš je u Beograd stigao s prijateljima na doček Nove godine, a posljednji je put viđen na snimkama nadzornih kamera na kojima trči prijestolnicom Srbije.

Plenković je u ponedjeljak zahvalio na dosadašnjim naporima srbijanskoj policiji i svima koji sudjeluju u potrazi za nestalim mladićem, naglasivši kako je „ključno da obitelj gospodina Periša, a i cijela hrvatska javnost, dobiju cijelu informaciju“ o tome što se dogodilo s 27-godišnjakom.

Kopirati
Drag cursor here to close