Imala kontakte?

Avaz: Policajka ranije iz Tuzle prebačena u Gradačac zbog povezanosti s kriminalcima

Dženana Selimović navodno je iz Tuzle premještena u Gradačac nakon što su se pojavile informacije o njenim kontaktima s osobama iz kriminalnog okruženja..
Vijesti / Crna Kronika | 19. 08. 2023. u 20:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dženana Selimović, policajka koja je nedavno suspendirana s radnog mjesta u tamošnjoj policijskoj upravi zbog povezanosti s trostrukim ubojicom Nerminom Sulejmanovićem, prethodno je radila u Policijskoj upravi Centar u Tuzli.

Od tamo je, objavio je danas Dnevni Avaz, premještena na rad u Gradačac nakon što su se pojavile informacije o njenim kontaktima s osobama iz kriminalnog okruženja.

Nermin Sulejmanović je, podsjetimo, uživo na Instagramu prenosio ubojstvo svoje bivše supruge, Nizame Hećimović, i još dvoje ljudi.

Kako navodi Dnevni Avaz, istražitelji su pronašli dokaze, uključujući fotografije, koji ukazuju na to da je Selimović imala kontakte i s drugim osobama iz kriminalnog svijeta, ne samo sa Sulejmanovićem. Nekoliko tih fotografija podijelila je na svom Instagram profilu.

Avaz danas piše otkriva da je policijska karijera Dženane Selimović i ranije kompromitirana te da je i prije bilo elemenata za suspenziju odnosno za isključivanje iz redova policije.

Kopirati
Drag cursor here to close