Nije završilo kobno

Automobilom se zabio u prvu momčad Atletica, troje ljudi ozlijeđeno

Španjolci javljaju da je prvo došlo do verbalnog okršaja, a potom su dvije osobe sjele u bijeli automobil i njime nasrnule na prvu momčad i stručni stožer Atletica.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 11. 2021. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatan incident na utakmici španjolskih niželigaša Atletico Tomellosa i Quintanara je potresao cijeli svijet. Ekipa Atletica je doživjela brutalan napad na njih ispred samog stadiona gdje ih je jedna osoba pokušala sve pregaziti, a ovaj divljački čin je rezultirao s troje ozlijeđenih, pišu sportske novosti.

Španjolci javljaju da je prvo došlo do verbalnog okršaja, a potom su dvije osobe sjele u bijeli automobil i njime nasrnule na prvu momčad i stručni stožer Atletica. U napadu je ozlijeđena fizioterapeutkinja Marta, član stožera Jose, a pomoć je pružena i igraču Joseu Luisu Gallegu. Osim toga, oštećena je i oprema kluba jer se automobil zabio i u klupski autobus.

"Na kraju utakmice je ispred stadiona došlo do incidenta dok se naša ekipa spremala za povratak u Tomelloso. Dvije osobe su najprije verbalno vrijeđale naše igrače i stručni stožer, a onda su desetak minuta kasnije automobilom pokušali i pregaziti naše igrače i članove kluba koji su bili ispred klupskog autobusa", piše Atletico pa nastavlja:

"S bijelim automobilom su se zaletjeli u našu ekipu i ozlijedili tri osobe. Prouzročena je i materijalna šteta na opremi i autobusu. Srećom, nitko nije ozbiljni povrijeđen iako je moglo završiti tragično", poručuju iz kluba.

O svemu su se oglasili i iz Quintanara i poručili da osuđuju ovaj napad. Policija je odmah privela pijane navijače koji su odgovorni, a iz kluba najavljuju kaznu.

"Žao nam je zbog incidenta koji se dogodio ispred našeg stadiona. Srećom, nitko nije ozbiljnije ozlijeđen. Napadači su bili pijani i sigurno će biti žestoko kažnjeni!", jasno su poručili iz Quintanara.

Kopirati
Drag cursor here to close